Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το αναδιπλούμενο smartphone Huawei Pocket 2 έχει τέσσερις κάμερες και μηχανισμό για μηδενικό κενό

*
Η Huawei ανακοίνωσε το Pocket 2, το νεότερό της clamshell foldable smartphone, με βελτιώσεις σε αρκετούς τομείς. Πρώτα απ' όλα ο μεντεσές του έχει το σχήμα σταγόνας νερού, ώστε όταν διπλώνει η συσκευή να υπάρχει μηδενικό κενό, ενώ υπάρχουν και τέσσερις κάμερες στο εξωτερικό του μέρος.

Στο εσωτερικό του Huawei Pocket 2 θα βρείτε οθόνη LPTO OLED μεγέθους 6,94'', ενώ στο εξωτερικό του υπάρχει κυκλική οθόνη 1,15'' δίπλα από την περιοχή που φιλοξενούνται οι κάμερες. Η εσωτερική οθόνη έχει ανάλυση Full HD+ και η κυκλική 340 x 340 pixels.


Στην καρδιά του smartphone φιλοξενείται, λογικά μιας και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τι ακριβώς, το Kirin 9000S chipset, με 12 GB RAM και επιλογές για 256 GB, 512 GB ή 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Ένα άλλο μοντέλο, το Pocket 2 Art θα είναι εφοδιασμένο με 16 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου.

Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 50 MP με OIS και διάφραγμα f/1.6. Η υπερευρυγώνια έχει χαρακτηριστικά 12 MP και f/2.2, ενώ ο τηλεφακός F/2.4 3x στα 8 MP με OIS. Η τέταρτη είναι ουσιαστικά ένας αισθητήρας 2 MP UV.

Η μπαταρία του Pocket 2 έχει χωρητικότητα 4.520 mAh, φορτίζει ασύρματα στα 40W για την πρώτη φορά και ενσύρματα στα 66W. Τρέχει το λειτουργικό HarmonyOS 4.

Οι τιμές των πιο οικονομικών μοντέλων ξεκινάνε από περίπου $1.100, με βάση τις μετατροπές από το πόσο θα κοστίζουν στην Κίνα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*