Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ανανεωμένο iPad Air έρχεται με επεξεργαστή M1

*
Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά το λανσάρισμα του προηγούμενου μοντέλου, η Apple ανακοίνωσε ένα ανανεωμένο iPad Air. Σχεδιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι, όμως οι συσκευή έρχεται με νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η προαιρετική υποστήριξη δικτύων 5G. Η υπερευρυγώνια camera του iPad Air που βρίσκεται στο μπροστά μέρος του, υποστηρίζει την τεχνολογία Center Stage και ακολουθεί αυτομάτως την κίνηση της κεφαλής των χρηστών, ώστε να παραμένει πάντοτε εντός του πλαισίου της φωτογραφίας. Το 2022 iPad Air είναι εφοδιασμένο με το M1 chip της Apple, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ τις επιδόσεις του και επιλογές για 64GB ή 256GB SSD.

Το μέγεθος της οθόνης του iPad Air παραμένει στις 10,9'' με μέγιστη φωτεινότητα στα 500 nits. Τέλος συνεργάζεται με μια σειρά από περιφερειακά, όπως τα Apple Pencil, Magic Keyboard και Smart Keyboard Folio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*