Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Android 13 θα ρωτάει τους χρήστες πριν την αποστολή ειδοποιήσεων

*
Νέα, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά φέρνει το δεύτερο developer preview του Android 13 της Google. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται σε σχετικό blog post, πριν από την αποστολή ειδοποιήσεων, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την υποστήριξη για Bluetooth Low Energy (LE) Audio. Πρόκειται για ένα νέο standard, που χρησιμοποιεί τον Low Complexity Communications Codec (LC3), που μπορεί να πραγματοποιήσει μετάδοση δεδομένων σε χαμηλότερα bitrates αλλά με υψηλότερη ποιότητα. Αυτό οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, άρα σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


Τέλος, προστίθεται υποστήριξη για το MIDI 2.0, με αμφίδρομη επικοινωνία, καλύτερο συνχρονισμό και υψηλότερη αναλυση, με μηνύματα 32-bit, που ενισχύουν την "αναλογική αίσθητική".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*