Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apple Watch βρίσκει επιτέλους λύση στο ζήτημα της μπαταρίας μέσω νέου mode

*
Η Apple έδωσε στη δημοσιότητα το νέο update του watchOS 9 το οποίο φέρνει μια πιο επιθετική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Apple Watch που τη ζητούσαν πολλοί χρήστες.

Το συγκεκριμένο mode μπορεί να ενεργοποιηθεί χειροκίνητα είτε μέσα από το Control center είτε μέσα από το μενού των ρυθμίσεων και προτρέπει το χρήστη να το ενεργοποιήσει όταν το ποσοστό της μπαταρίας βρίσκεται στο 10%. Επίσης, απενεργοποιείται αυτόματα μόλις η φόρτιση φτάσει στο 80%.


Όσο για το ίδιο το mode, όταν ενεργοποιείται, απενεργοποιεί το Always on Display, τη παρακολούθηση αρρυθμίας, τις μετρήσεις των καρδιακών παλμών και του οξυγόνου του αίματος σας, όπως και τις υπενθυμίσεις προπόνησης.

Εάν δεν υπάρχει κάποιο iPhone συνδεδεμένο στο ρολόι σε κοντινή απόσταση, τότε το battery-saving mode θα απενεργοποιήσει το Wi-Fi και τη σύνδεση σε κινητή τηλεφωνία, μαζί με τις εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Βέβαια, εάν χρειάζεστε μια εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση δεδομένων ή Wi-Fi, το σύστημα θα τα ενεργοποιήσει ξανά. Και αν το Apple Watch συνεχίσει να παραμένει συνδεδεμένο, θα αναβάλλει τις ειδοποιήσεις και θα τις παραδίδει κάθε ώρα.

Όπως καταλαβαίνετε, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση, καθώς η συνολική απόδοση του ρολογιού θα μειωθεί σημαντικά και έτσι τα animations και η συνολική πλοήγηση δε θα είναι τόσο ομαλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*