Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το ASUS Vivobook Pro 16X έρχεται με την πρώτη OLED που προβάλλει 3D χωρίς γυαλιά (video)

*
Στο πλαίσιο της CES 2023 ανακοινώθηκε το ASUS Vivobook Pro 16X 3D OLED, που επιτρέπει την παρακολούθηση περιεχομένου 3D, δίχως τη χρήση γυαλιών.

Το μέγεθος της οθόνης είναι 16'', η ανάλυσή της 3200 x 2000 pixels και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει στα 120Hz. Βασίζεται στην τεχνολογία Spatial Vidion και προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την απρόσκοπτη εναλλαγή από 3D σε 2D και το αντίστροφο.




Στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής Intel Core i9-13980HX και η NVIDIA Ada RTX 40 GPU με Studio. Συνοδεύονται από 64GB DDR5-4800 RAM και έως 2TB PCIe Gen 4 SSD, με ταχύτητα ανάγνωσης που φτάνει τα 6500 MB/s. Είναι εφοδιασμένο με Full HD IR webcam και δικό της διακόπτη για να την απενεργοποιεί ο χρήστης. Διαθέτει δύο θύρες Thunderbolt 4, δύο USB 3.2 Gen 1 Type-A, έξοδο HDMI 2.1, Gigabit Ethernet, ένα standard UHS-II SD card reader και combo audio jack.

Το Asus VivoBook Pro 16X 3D OLED θα γίνει διαθέσιμο είτε με είτε δίχως 3D, σε χρώματα μαύρο και ασημί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*