Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το αυτονόητο: Backwards compatibility σε digital και physical games το Nintendo Switch 2

*
Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες για το Nintendo Switch 2 και φαίνεται πως επιβεβαιώνεται κι από άλλες πλευρές το backwards compatibility.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Universo Nintendo, η οποία έχει δημοσιεύσει έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενα Nintendo Direct, όπως πρόσφατα για το νέο Sonic X Shadow Generations, φαίνεται πως το Nintendo Switch 2 θα είναι συμβατό προς τα πίσω με τα παιχνίδια του τωρινού συστήματος, τόσο σε ψηφιακή, όσο και σε physical μορφή.


Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα έχουμε και πάλι τα κλασικά cartridges, ίσως και σε μια πιο νέα μορφή για να μπορούν να υποστηρίξουν μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Οι developers θα μπορούν ακόμη να ενισχύουν τα games του original Nintendo Switch σε διάφορα επίπεδα, μέσω της έξτρα υπολογιστικής ισχύος της νέας κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*