Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To DualSense Edge ήταν το αξεσουάρ με τις υψηλότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ τον Ιούνιο

*
Το DualSense Edge της Sony και του PlayStation κυριάρχησε στις πωλήσεις των περιφερειακών για το μήνα Ιούνιο στις ΗΠΑ. Την πληροφορία μετέδωσε ο αναλυτής και ειδικός σε θέματα πωλήσεων προϊόντων ψυχαγωγίας Mat Piscatella. To στέλεχος της NPD Group σημειώνει πως οι καταναλωτές ξόδεψαν 14% περισσότερα χρήματα τον Ιούνιο για κάποιο περιφερειακό (σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2022), φτάνοντας τα 214 εκατομμύρια δολάρια. Στις πρώτες θέσεις βρίσκεται το DualSense Edge, ενώ ακολουθούν και άλλα μοντέλα DualSense. Ο Piscatella σημειώνει πως το DualSense Edge παραμένει το πιο πετυχημένο περιφερειακό του 2023 σε επίπεδο τζίρου, κάτι στο οποίο βοηθάει και η πιο υψηλή του τιμή σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα προϊόντα του PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*