Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To DuchesS της Hyperkin επαναφέρει στο προσκήνιο το χειριστήριο του original Xbox

*
Η Hyperkin παρουσίασε το DuchesS, ένα νέο χειριστήριο που ουσιαστικά είναι μια λεπτότερη έκδοση του controller του original Xbox. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, το DuchesS διατηρεί τον γενικό σχεδιασμό του original gamepad, όμως τον εμπλουτίζει με νέα χαρακτηριστικά, όπως τα hall effect joysticks. Χρησιμοποιεί δηλαδή μαγνήτες, αντί για ηλεκτρικούς ημιαγωγούς όπως συμβαίνει στα συνηθισμένα joysticks, κάτι που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του χειριστηρίου, καθώς δεν υπάρχουν τριβές.

Η διαδικασία σχεδιασμού δεν έχει ολοκληρωθεί και προφανώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του DuchesS. Δεν γνωρίζουμε ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίζει, η λογική όμως λέει πως θα συνεργάζεται με PC, Xbox Series X και Xbox Series S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*