Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Galaxi AI της Samsung έρχεται και σε επιλεγμένα wearables

*
Η σειρά smartphones Samsung Galaxy S24 ήταν η πρώτη που υποδέχτηκε το Galaxy AI και όπως φαίνεται αυτό ήταν μόνοη αρχή. Ο Tm Roh, πρόεδρος της Samsung και επικεφαλής της MX Business, δημοσίευσε ένα νέο άρθρο, όπου αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται για να έρθει το Galaxy AI σε επιπλέον συσκευές και υπηρεσίες της εταιρείας. Αυτό θα δώσει στη Samsung τη δυνατότητα να εξασφαλίσει ότι όλα τα προϊόντα της, υλικά και άυλα θα λειτουργούν σε συντονισμό μεταξύ τους.

"Στο εγγύς μέλλον, τα επιλεγμένα wearable Galaxy θα χρησιμοποιούν AI για να βελτιώσουν την ψηφιακή παρακολούθηση της υγείας και να ξεκλειδώσουν μια εντελώς νέα εποχή διευρυμένων ευφυών εμπειριών. Η Samsung θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και να επεκτείνει τις εμπειρίες Galaxy AI σε όλες τις κατηγορίες μέσω συνεργασιών με περισσότερους κορυφαίους συνεργάτες τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο", γράφει ο Roh.


Επίσης, ο Roh λέει ότι η εταιρεία βρίσκεται μόλις στην αρχική φάση της επανάστασης της παρουσίας τεχνητής νοημοσύνης σε συσκευές. "Μόλις ξεκινάμε. Κατά την ανάπτυξη της σειράς Galaxy S24, είχαμε πολλές ιδέες και ιδέες που θέλαμε να υλοποιήσουμε. Οι χρήστες Galaxy θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες λειτουργίες Galaxy AI που βασίζονται σε αυτές τις ιδέες και τεχνολογίες με την πάροδο του χρόνου καθώς η Samsung συνεχώς βελτιώνει και αναπτύσσει τις εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης για κινητά". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*