Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Galaxy AI έρχεται και σε παλαιότερες συσκευές της Samsung

*
H Samsung αποκάλυψε πρόσφτατα τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra τα οποία θα υποστηρίζουν το Galaxy AI. Θα τρέχουν το Android 14 σε συνδυασμό με το One UI 6.1 κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε συσκευές της κορεατικής εταιρείας. Οπότε αν έχετε παλαιότερη συσκευή, η ευλογη απορία είναι αν θα μπορεί να τρέξει κάποιες από τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης. Η Samsung έδωσε πολύ γρήγορα την απάντηση και το πρώτο εξάμηνο του 2024 υποστήριξη για AI θα λάβουν τα: Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 και η σειρά Galaxy Tab S9. Λογικά, όλα τα παραπάνω θα αναβαθμιστούν στο One UI 6.1 και μένει να δούμε σε τι ποσοστό θα υποστηρίζουν τις λειτουργίες του Galaxy AI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*