Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Galaxy Ring θα συνδέσει τις συσκευές της Samsung στο οικοσύστημα Galaxy Health

*
Το Galaxy Ring είναι ένα από τα νέα φιλόδοξα projects της Samsung και μια ακόμα προσθήκη στο οικοσύστημα Galaxy Health. Φορώντας το, αυτό θα λαμβάνει πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου, με βάση την αναπνοή, την κίνηση και τους καρδιακούς παλμούς την ώρα που είστε παραδωμένοι στην αγκαλία του Μορφέα. Τα αποτελέσματα θα τροφοδοτούν ένα νέο Health app που ετοιμάζει η Samsung, το My Vitality Score, που θα υποστηρίζεται και από το Galaxy Watch 6, όμως για να λειτουργήσει θα απαιτείται η ύπαρξη ενός Galaxy S24 smartphone. Οι κάτοχοι του Galaxy Ring θα μπορούν να θέτουν συγκεκριμένουν στόχους που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία τους και να λαμβάνουν στη συνέχεια υποδείξεις και συμβουλές, μέσω των Booster Cards, που θα προστεθούν επίσης σε λίγο καιρό στο Galaxy Health app.

To Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει σε μεγέθη Small έως Extra Large, δηλαδή 5 ως 13, σε χρώματα platinum silver, ceramic black και gold. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η αυτονομία που θα προσφέρει η μπαταρία του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*