Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iOS 16.1 έρχεται και επίσημα στις 24 Οκτωβρίου

*
Όπως φημολογούταν, η Apple θα κυκλοφορήσει επίσημα το πολυαναμενόμενο iPadOS 16 στις 24 Οκτωβρίου, και επιβεβαίωσε ότι μαζί του θα έρθει και το iOS 16.1. Στη πραγματικότητα, θα διαθέσει απευθείας την έκδοση iPadOS 16.1, ώστε να συγχρονιστεί με αυτή του iOS.

Με το iOS 16.1 θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο Apple Fitness+ απευθείας από το iPhone σας, χωρίς να είναι απαραίτητη η κατοχή Apple Watch. Επίσης, με το 16.1 θα έρθει η υποστήριξη για το iCloud Shared Photo Library, το οποίο θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες με άλλα πέντε άτομα, τα οποία θα μπορούν να τις προσθέσουν, να τις επεξεργαστούν και να τις αφαιρέσουν από το iCloud σας.


Τέλος, θα έρθουν τα Live Activities στα third party apps, τα οποία θα σας ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε γίνεται σε αυτά, μέσω της lock screen ή του Dynamic Island.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*