Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iPhone 16 Pro Max θα έχει ίσως την καλύτερη μπαταρία που είχε iPhone μέχρι σήμερα

*
Η μπαταρία είναι πάντα από τα θέματα που απασχολούν τους κατόχους iPhone και φαίνεται πως η Apple θα βάλει τα δυνατά της στο iPhone 16 Pro Max. Ένας leaker εμφανίστηκε στην πλατφόρμα Weibo και αναφέρει πως έχει πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες της σειράς iPhone 16 που σχεδιάζονται και αποφασίζονται αυτήν την περίοδο.

Όπως σημειώνει, όλα τα μοντέλα εκτός από το iPhone 16 Plus θα έχουν καλύτερη μπαταρία, με αποκορύφωμα το iPhone 16 Pro Max. Μάλιστα, εικάζεται πως θα έχει 5% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την αντίστοιχη φετινή. Δείτε τι αναφέρει για τις μπαταρίες των νέων μοντέλων.


iPhone 16 - 3,561 mAh – 6% μεγαλύτερη
iPhone 16 Plus - 4,006 mAh – 9% μικρότερη
iPhone 16 Pro - 3,355 mAh – 2,5% μεγαλύτερη
iPhone 16 Pro Max - 4,676 mAh – 5% μεγαλύτερη

Το iPhone 16 Pro Max εικάζεται πως θα προσφέρει έως και 30 ώρες λειτουργίας. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε διαρροές για όλες τις μπαταρίες των iPhone 16 και μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν τον Σεπτέμβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*