Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το iPhone SE 4 έρχεται με Dynamic Island, επιτέλους δεν θα δείχνει smartphone πενταετίας

*
H Apple φαίνεται να αλλάζει επιτέλους τα σχέδιά της και για το iPhone SE 4 που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, αφήνοντας για πάντα πίσω το “αρχαίο” notch. H συσκευή έχει ήδη καθυστερήσει αρκετές φορές και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο «φθηνό» iPhone θα ενσωματώσει επιτέλους το Dynamic Island που βλέπουμε σε όλα τα σύγχρονα smartphones της αμερικανικής εταιρείας του Κουπερτίνο.

Υπήρχαν αναφορές πως το iPhone SE 4 θα έρθει με σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό, αλλά μάλλον η Apple θα καταλήξει στην εύκολη λύση της ομοιότητας με προηγούμενη σειρά, που θα είναι για την περίπτωσή μας το iPhone 14.


Όπως αναφέρει ο χρήστης Majin Bu στο X/Twitter, αυτή θα είναι μία από τις σημαντικές αλλαγές πλεύσεις, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει μόνο μια κάμερα. Στο μπροστινό, εννοείται πως δεν θα δούμε το Touch ID, αλλά ένα σχεδιασμό με οθόνη που θα καλύπτει όλη την πρόσοψη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*