Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το λειτουργικό του επερχόμενου mixed reality headset της Apple ίσως ονομάζεται xrOS

H Apple άλλαξε εσωτερικά το όνομα του λειτουργικού συστήματος που θα χρησιμοποιεί το επερχόμενο mixed reality headset της. Σύμφωνα με τον Mark Gurman, το προηγουμένως γνωστό ως realityOS μετονομάστηκε σε xrOS. Ο δημοσιογράφος του Bloomberg πιστεύει και αυτός, πως το νέο όνομα είναι πιο αντιπροσωπευτικό του προϊόντος.

Εκτός από την αλλαγή ονόματος όμως, φαίνεται πως μια εταιρεία ονόματι «Deep Dive LLC» έχει κατοχυρώσει εμπορικά το όνομα «xrOS» στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στις υπόλοιπες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ασίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Αυστραλίας, Μεξικό, Ουκρανίας, Ιαπωνίας και Καναδά. Η εταιρεία, στην αίτηση κατοχύρωσης σημείωσε πως η εμπορική κατοχύρωση αφορά «οθόνες που εφαρμόζονται σε κεφάλι» και συσκευές που προσφέρουν «εμπερίες virtual και augmented reality».


Νωρίτερα φέτος, ο product manager της Vox Media, Parker Ortolani, εντόπισε μια αίτηση για πατέντα του «realityOS», η οποία καταχωρήθηκε από μια εταιρεία ονόματι «Reality Systems LLC».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*