Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το mixed reality headset της Apple ίσως τροφοδοτείται από εξωτερική μπαταρία τύπου MagSafe

*
Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη αποκάλυψη του mixed reality headset της Apple, όλο και περισσότερες φήμες έρχονται στο φως. Οι νέες αναφορές που κυκλοφορούν σχετικά με τη συσκευή λένε πως θα τροφοδοτείται εξωτερικά, με μια μπαταρία τύπου MagSafe που θα θυμίζει πάρα πολύ την αντίστοιχη των iPhones.

Η εν λόγω μπαταρία θα συνδέεται με το headset χάρη σε μαγνήτες, όμως ο σχεδιασμός της θα της επιτρέπει να κολλά πάνω στη συσκευή, ώστε να μην πέφτει κατά τη διάρκεια της χρήσης. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να διατηρεί ένα δυνατό κράτημα, καθώς η συσκευή προορίζεται για έντονη και πολύωρη χρήση, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να συνδέεται και να αποσυνδέεται από αυτή δίχως ιδιαίτερο κόπο. Η ίδια η μπαταρία θα φορτίζει μέσω USB-C και περιγράφεται ως ίση στο μέγεθος με δυο iPhone 14 Pro Max στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου 2023, όταν και αναμένεται να μάθουμε όλη την αλήθεια σχετικά με το αναμενόμενο mixed reality – VR/ AR headset της Apple, το βέβαιο είναι πως θα προκύψουν πολλές ακόμα φήμες. Γι’ αυτό και διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*