Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο 3D Gaming Monitor της Samsung θα αναπαράγει VR games δίχως headset

*
H Samsung αποκάλυψε ένα νέο Gaming Monitor, που διαθέτει 3D mode το οποίο δεν απαιτεί ειδικά γυαλιά. Επιπλέον, το έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής VR games χωρίς τη χρήση headset, με την εταιρεία να δηλώνει πως είναι συμβατό με υπάρχουσες εμπειρίες και τίτλους εικονικής πραγματικότητας. Το monitor βρίσκεται προς το παρόν σε διαδικασία ανάπτυξης, όμως η Samsung πρόσφερε τη δυνατότητα να ρίξει το κοινό μια ματία στο πλαίσιο της CES 2024 η οποία πραγματοποιείται στο Las Vegas. Στη συσκευή υπάρχουν δύο κάμερες που παρακολουθούν την κίνηση των ματιών και του κεφαλιού, οι οποίες στο 3D mode χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση των 3D effects. Επιπλέον, το 3D mode είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί και για τη βελτίωση άλλου περιεχομένου και το monitor διαθέτει ένα ειδικό UI για πλοήγηση σε περιβάλλον 3D.

Η τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών είναι αυτή που επιτρέπει την αναπαραγωγή VR games χωρίς την απαίτηση ύπαρξης ενός αντίστοιχου VR headset. To monitor είναι συμβατό με το Steam VR και η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις για να δημιουργήσει συνεργασίες και με άλλους σημαντικούς εκδότες.


Περισσότερα για το νέο monitor αναμένονται εντός του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*