Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο firmware update της Sony φέρνει πιο κοντά PS5 και PS5 Slim (video)

*
Η Sony διέθεσε ένα νέο firmware update για το PS5 που εκ πρώτης όψεως φαντάζει ως μια μικρής σημασίας ενημέρωση, αλλά κρύβει και μια αλλαγή που φέρνει την κονσόλα πιο κοντά με το PS5 Slim.

Η ιαπωνική εταιρεία διέθεσε το system software update Version 23.02-08.20.02 και αναφέρει ότι απλά βελτιώνει τη σταθερότητα της λειτουργίας και τις επιδόσεις, ωστόσο ένας χρήστης εντόπισε μια διαφορά που φαίνεται πως έγινε και για όσους πάρουν το PS5 Slim.


Συγκεκριμένα, η Sony φαίνεται να έχει αλλάξει το animation της κονσόλας στα δεξιά της οθόνης όταν ο χρήστης επιλέγει να κάνει shut down το σύστημα. Μέχρι προσφάτως, στα δεξιά εμφανιζόταν ένα PS5, ενώ πλέον εμφανίζονται μόνο οι γραμμές του φωτισμού που βρίσκεται στο εσωτερικό του καλύμματος.

Με αυτόν τον τρόπο, η Sony καταφέρνει να συμπεριλάβει στο ίδιο animation τόσο την κονσόλα PS5, όσο και το PS5 Slim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*