Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο gadget της Sony για το metaverse μετατρέπει τις κινήσεις σας σε avatar (video)

Η Sony αποκάλυψε ένα σετ από έξι συσκευές που παρακολουθούν την ανθρώπινη κίνηση και τη μετατρέπουν σε κινήσεις ενός avatar. Το όνομά του είναι Mocopi και επιτρέπει την καταγραφή κίνησης χάρη σε αισθητήρες που τοποθετούνται στο κεφάλι, τη μέση, τους καρπούς και τα γόνατα του χρήστη.





Όταν συνδυάζεται με τη συμβατή εφαρμογή για smartphones, τότε οι αισθητήρες δίνουν κίνηση σε ένα avatar εντός αυτής. Επιπλέον, είναι δυνατός ο συνδυασμός avatars και εικπόνων για το background. Παράλληλα, χρησιμοποιείται το VRChat ως συσκευή εισόδου για τα δεδομένα της κίνησης. Μια ιδέα για το πως δουλεύει το όλο σύστημα θα μπορέσετε να πάρετε μέσω του trailer που θα βρείτε στη συνέχεια.



Κάθε αισθητήρας του Mocopi ζυγίζει 8 γραμμάρια και η διάμετρός του είναι γύρω στα 3,2 εκατοστά. Σύμφωνα με το Sony το set up τους είναι πολύ εύκολο και υπάρχει σχετικό video που παρουσιάζει το πως θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*