Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Odyssey Neo G7 της Samsung χρησιμοποιείται ως monitor και smart TV (video)

Το Odyssey Neo G7 είναι ένα νέο monitor της Samsung, με μέγεθος 43'', ανάλυση 4K (3.840 x 2.160px) και αναλογία πλευρών 16:9. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 144Hz και ο χρόνος απόκρισης είναι 1ms. Το μέγεθός του είναι τέτοιο που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και ως smart TV.

Το Neo G7 διαθέτει ένα Quantum Mini LED backlight για local dimming ακριβείας. Είναι τόσο φωτεινό που έχει πιστοποίηση VESA Display HDR600 (600 nits) και υποστηρίζει HDR10+.


Συνδέεται σε PC μέσω DisplayPort ή HDMI 2.1. Υποστηρίζει AMD FreeSync Premium Pro και από το Game Bar μπορείτε να έχετε άμεση πληροφόρηση για τον ρυθμό ανανέωσης και την κατάσταση του HDR.

Διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για Xbox Cloud Gaming και Nvidia GeForce Now. Μπορείτε να συνδέσετε ένα ασύρματο χειριστήριο μέσω Bluetooth και είστε έτοιμοι για παιχνίδι. Είναι εφοδιασμένο και με ηχεία 20W. Καθώς έχει τον ρόλο και μιας smart TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από το Prime Video, το Netflix και το YouTube, δίχως να ανοίξετε την κονσόλα ή το PC σας.

Η βαση μπορεί να κινηθεί για να πετύχετε την επιθυμητή γωνία θέασης και επίσης μπορεί άνετα να τοποθετηθεί στον τοίχο. Υπάρχει ένα ζεύγος θιυρών USB 3.0 που είναι διαθέσιμες μέσω του ενσωματωμένου USB hub. Για τη σύνδεση στο Internet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο Ethernet ή το Wi-Fi 5.

Το Samsung Odyssey Neo G7 θα λανσαριστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*