Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το OneUI 4.1.1 της Samsung βασισμένο στο Android 12L είναι πλέον διαθέσιμο και στα παλαιότερα foldables

*
Το Android 12L της Google είναι μια έκδοση του Android η οποία είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται μεγάλες οθόνες, όπως αυτές των tablet και των foldables.

Από σήμερα η Samsung ξεκίνησε να διαθέτει το OneUI 4.1.1 το οποίο βασίζεται στο Android 12L, στα παλιότερα foldables της, με τα Galaxy Z Flip3 και Z Fold3 να είναι τα πρώτα.


Η ενημέρωση έχει μέγεθος 1.5GB και φέρνει πολλές και σημαντικές βελτιώσεις για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, με τη πιο χρήσιμη να είναι το βελτιωμένο multitasking με ένα νέο taskbar. Το taskbar εμφανίζεται αυτόματα όταν βρίσκεστε στο συρτάρι εφαρμογών ή στην αρχική οθόνη και σας επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή, να ανοίγετε γρήγορα εφαρμογές σε split screen όπως και να προβάλετε και να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας split screen ζεύγη και να τα ανοίγετε απευθείας.

Υπάρχει ένα νέο two-finger gesture στο οποίο απλώς σύρετε προς τα μέσα από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά ή από το κάτω μέρος της οθόνης, χρησιμοποιώντας τα δύο σας δάχτυλα για εναλλαγή μεταξύ full και split screen.

Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα αλλαγής του φόντου κλήσης, καλύτερη αναζήτηση και μια επιλογή για να ρυθμίσετε το motion smoothness, μαζί με το security patch του Αυγούστου.

Τα παλαιότερα Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip θα πάρουν την ενημέρωση σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*