Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρόσφατο PS5 update μπλόκαρε τις συσκευές cheat Cronus Zen

*
Τα PS5 updates έρχονται με ολοένα και περισσότερες λειτουργίες και βελτιώσεις, αλλά και αλλαγές σε πολλαπλά επίπεδα. Το νεότερο PS5 update (24.01-08.60.00) που κυκλοφόρησε πρόσφατα φαίνεται πως απενεργοποίησε εντελώς τη λειτουργία των Cronus Zen, των συσκευών που χρησιμοποιούν οι cheaters για να έχουν πλεονέκτημα σε first person shooter games, όπως το Call of Duty. Η ιστοσελίδα της Cronus προειδοποιεί για την εξέλιξη αυτή που δεν επιτρέπει στη συσκευή της να συνδεθεί πλέον στο PS5.



Η Cronus χαρακτηρίζει τη συσκευή ως έναν “controller emulator”, οι cheaters το αξιοποιούν για να βελτιώσουν τα χειριστήριά τους, όπως να μειώσουν το recoil ή να ορίσουν macros ή και να χρησιμοποιήσουν πληκτρολόγιο και ποντίκι και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων.

Προς το παρόν, πάντως, δεν είναι γνωστό αν η εξέλιξη αυτή ήρθε από κινήσεις της Sony επί τούτου ή προέκυψε μέσα στις διάφορες αλλαγές που έκανε το update στο λογισμικό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*