Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Razer Edge είναι μια νέα φορητή συσκευή για cloud gaming

*
Στο πλαίσιο της RazerCon, η Razer ανακοίνωσε μια φορητή συσκευή για cloud gaming με την ονομασία Razer Edge, η οποία θα υποστήρίζει σύνδεση σε δίκτυα 5G. Έρχεται με οθόνη AMOLED μεγέθους 6,8'' με ανάλυση 2.400 x 1.080 και ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Η Razer υποστηρίζει ότι η κονσόλα έχει 87% περισσότερα pixels από τις αντίστοιχες που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Επιπλέον η οθόνη αφής, που προστατεύεται από Gorilla Glass έχει sampling rate στα 288Hz, οπότε η απόκρισή τους θα είναι άμεση. Στο εσωτερικό της κονσόλας υπάρχει η Snapdragon G3x Gen 1 Gaming Platform, που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το Edge. Επιπλέον, είναι εφοδιασμένη με μία 3Ghz octa-core Kryo CPU και μία Adreno GPU, που συνοδεύονται από active cooling και έξι αεραγωγούς. Η Razer αναφέρει ότι η πλατφόρμα Snapdragon G3x Gen 1 είναι δύο έως τρεις φορές ταχύτερη από άλλες πλατφόρμες για φορητές συσκευές όπως η Snapdragon 720G.

Η μπαταρία του Razer Edge έχει χωρητικότητα 5.000mAh. Ακόμα διαθέτει 8GB LPDDR5 RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Από πλευράς αναπαραγωγής ήχου, έχει ηχεία δύο δρόμων με Verizon Adaptive Sound και ένα ζεύγος από ψηφιακά μικρόφωνα. Υπάρχει ακόμα και μία webcam, οπότε οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν livestream το gameplay τους.


Το Edge αποτελείται από ένα Android 12 tablet που τοποθετείται στο νέο Razer Kishi V2 Pro controller. Το τελευταίο διαθέτει αναλογικά triggers, microswitches, προγραμματιζόμενα πλήκτρα και αυτό που η Razer αποκαλεί D-pad απόλυτης ακριβείας. Η διαφορετικότητα του Kishi V2 Pro εντοπίζεται στο ότι έχει HyperSense haptic feedback και υποδοχή 3,5mm για ακουστικά. Το βάρος του συστήματος είναι.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μόνο στις Η.Π.Α. με προεγκατεστημένους launchers για το Epic Games, το Xbox Cloud Gaming και το Nvidia GeForce Now. Ακόμα θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες remote play, όπως το Steam Link, το Moonlight και το Parsec.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*