Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Redmi K50 Ultra έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1 chipset

*
To Redmi K50 Ultra αποτελεί μια μίξη του K50 Pro και του K50 Gaming, αλλά καλύτερο σε ορισμένους τομείς. Πρόκειται για το πρώτο smartphone της Redmi με Snapdragon 8+ Gen 1 chipset.

Το chipset βρίσκεται σε ένα ειδικό vapor chamber, που φροντίζει να το διατηρεί δροσερό ακόμα και μετά από δύο ώρες gaming. Επιπλέον, ακόμα και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η απόδοσή του παραμένει κοντά στα 120fps. Επιπλέον, το chipset συνοδεύεται από 8/12GB LPDDR5 RAM (6,400Mbps) και 128/256/512GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.


Η οθόνη τύπου AMOLED έχει μέγεθος 6,67”. Πρόκειται για ένα σπάνιο 12-bit panel, που μπορεί ανα αποδόσει 68,7 δισ. χρώματα. Ακόμα, υποστηρίζεται HDR10+ και Dolby Vision.

Η ανάλυση είναι μεταξύ FHD+ και QHD+, 1.220 x 2.712px, με 446ppi. Σύμφωνα με τη Xiaomi, η οθόνη είναι σε επίπεδα ποιότητας μιας QHD+, όμως απαιτεί λιγότερη ενέργεια. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 5.000mAh και φορτίζει στα 120W, χάρη στο Surge P1 chip της εταιρίας. Είναι αρκετή για να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα.

Η κύρια camera είναι εφοδιασμένη με αισθητήρα 108MP με OIS. Συνοδεύεται από υπερευρυγώνια camera στα 8MP και από 2MP. Η selfie camera έχει ανάλυση 20MP.

Πρόκειται για ένα 5G smartphone με δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi 6E. Επιπλέον διαθέτει NFC και IR blaster. Τα στερεοφωνικά ηχεία του υποστηρίζουν Dolby Atmos, ενώ η ενσύρματη (μέσω USB-C) και ασύρματη έξοδος σε ακουστικά έχουν τη σφραγίδα Hi-Res Audio.

Τέλος, για τους φίλους της F1, θα κυκλοφορήσει η ειδική, σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, "Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team Summer Edition".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*