Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy S22 Ultra αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις τα τέσσερα τελευταία Galaxy Note

*
Φέτος η Samsung αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη σειρά smartphones Galaxy Note και για πρώτη φορά να ενώσει τις σειρές S και Note ενσωματώνοντας το S Pen και υιοθετώντας το τετράγωνο σχεδιασμό του Note στο Galaxy S22 Ultra.

Όπως φαίνεται αυτό της βγήκε καθώς σύμφωνα με τον αξιόπιστο IceUniverse το Galaxy S22 Ultra βρίσκεται πολύ κοντά στο να φτάσει τις σχεδόν 11 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του. Για να έχετε μια εικόνα, αν το συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα νούμερα πωλήσεων των 4 τελευταίων Note, η σειρά Note 20 πούλησε 7.5 εκατομμύρια, η Note 10 9.5, η Note 9 9.6 και η Note 8 10.3.


Δε ξέρω εάν έχουν συμπεριλάβει και τα απλά μοντέλα Galaxy Note ή τα νούμερα αφορούν μόνο τα Plus/Ultra, που αν τα έχουν και αν αναλογιστείτε μάλιστα και τη παγκόσμια έλλειψη τσιπ που βιώνουμε ελέω πανδημίας, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά τα νούμερα των πωλήσεων του S22 Ultra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*