Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy S23 Ultra θα έρθει με camera 200MP

*
Τους τελευταίους δέκα μήνες η Samsung παρουσίασε δύο αισθητήρες για φωτογραφικές μηχανές στα 200MP. Τώρα, σύμφωνα με τον γνωστό tipster Ice Universe, η εταιρεία ετοιμάζει έναν τρίτο, που θα τοποθετήσει στο Samsung Galaxy S23 Ultra, το οποίο αναμένεται το επόμενο έτος. Ο αισθητήρας ονομάζεται ISOCELL HP2 και σημειώνεται πως ήδη υπάρχει η έκδοση HP3.

Ο ISOCELL HP1 ήταν ο πρώτος αισθητήρας με ανάλυση 200MP και αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε smartphone της Motorola αυτόν τον μήνα. Ακολούθησε ο ISOCELL HP3 με μικρότερο αποτύπωμα, μόλις 1/1.4”, ταχύτερο auto-focus χάρη στον νέο σχεδιασμό κάθε each pixel, έχει δυνατότητες AF και κάθε quad cluster αναγνωρίζει διαφορές στις οριζόντιες και κάθετες κατευθύνσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*