Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έρθει με Gorilla Glass Victus+ στην οθόνη και στην πλάτη και θα φορτίζει γρηγορότερα

*
Σύμφωνα με τον leakster του Twitter, Ahmed Qwaider, το Samsung Galaxy Z Fold4 θα έχει οθόνη η οποία θα προστατεύεται από Gorilla Glass Victus+, όπως και η πλάτη και η εξωτερική οθόνη, σε σχέση με το Gorilla Glass Victus του προκατόχου του. Επίσης σύμφωνα με παλιότερες πληροφορίες θα χρησιμοποιεί έναν νέο, πιο σκληρό τύπο Ultra Thin Glass (UTG) γυαλιού, το οποίο η Samsung θα το διαφημίσει ως “Super UTG”.

Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 4400mAh και θα μπορεί να φορτίσει στο 50% μέσα σε 30 λεπτά με 25W ταχύτητα φόρτισης. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης θα είναι στα 120Hz και η φωτεινότητα θα φτάνει τα 1000 nits. H Samsung έχει επιβεβαιώσει ότι θα έχει το SoC Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm, με αποτέλεσμα 15% ταχύτερη απόδοση CPU, 59% ταχύτερη απόδοση GPU και 68% ταχύτερη NPU. Στα των καμερών φημολογείται πως θα αναβαθμιστεί σημαντικά ο βασικός αισθητήρας κάνοντας τη μετάβαση από τα 12MP στα 50MP και ο τηλεφακός από 2x οπτικό zoom σε 3x.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*