Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam υποστηρίζει επίσημα τα Joy-Cons του Nintendo Switch

*
H Valve συνεχίζει να εργάζεται "αθόρυβα" θα λέγαμε στη νεότερη beta του Steam client και πλέον η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσημα τα Joy-Con controllers του Nintendo Switch. Έτσι λοιπόν, όσοι προτιμούν τα χειριστήρια της νεότερης κονσόλας της Nintendo μπορούν πλέον να τα χρησιμοποιήσουν για PC gaming, σε διαφορετικά configurations. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για ανεξλάρτητα Joy-Cons, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως mini gamepad, ενώ δύο controllers μπρούν να χρησιμοποιηθούν και ως ζευγάρι, όπως είναι δήλαδή o standard τρόπος χρήσης τους. Πλέον το Steam υποστηρίζει όλα τα χειριστήρια της υβριδικής κονσόλας. Η αρχή έγινε το 2018 με το Pro Controller και πριν από μερικές μέρες στη λίστα προστέθηκαν τα controllers των NES, SNES, N64 και Mega Drive που είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*