Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το update του Xbox για τον Μάρτιο φέρνει το καρφίτσωμα στο Quick Resume

*
Η Microsoft έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το system update του Xbox για τον Μάρτιο. Η ενημέρωση θα φέρει το καρφίτσωμα στο Quick Resume, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να διαμορφώσουν μια προσωπική λίστα με παιχνίδια που υποστηρίζουν το εν λόγω χαρακτηριστικό ώστε να εμφανίζονται ξεχωριστά και με σειρά προτίμησης στο tab My Games and Apps.

Θα προστεθεί επίσης η ικανότητα ανακατανομής της εντολής του share button, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικό σκοπό όπως το να κάνει σίγαση ήχου στην τηλεόραση, να ανοίξει τη λίστα με τους φίλους του χρήστη, να εμφανίσει τη λίστα με τα achievements του και πολλά άλλα. Το update θα συμπεριλαμβάνει ένα καινούργιο audio setup wizard που θα προσφέρει διαφορετικές ρυθμίσεις για τις συσκευές HDMI, ενεργοποίηση του Dolby Atmos για home theatre, DTS:X (επίσης για home theatre) και άλλες δυνατότητες αναδιαμόρφωσης του συστήματος του ήχου.

Το update Μαρτίου για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στις επόμενες μέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*