Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox ξεκινάει άμεσα πόλεμο στα ανεπίσημα ασύρματα χειριστήρια

*
Οι εταιρείες που βγάζουν ανεπίσημα ασύρματα χειριστήρια για τις κονσόλες Xbox της Microsoft θα αντιμετωπίσουν σύντομα πρόβλημα. Όπως μαρτυρά και η επίσημη σελίδα υποστήριξης του Xbox, η αμερικανική εταιρεία δεν θα επιτρέπει σύντομα τη σύνδεση τέτοιας κατηγορίας προϊόντων στα συστήματά της.

Αν μάλιστα έχετε δει μήνυμα λάθους 0x82d60002 στην οθόνη σας, σημαίνει ότι έχετε πέσει σε μια τέτοια περίπτωση και πως το χειριστήριο θα μπλοκαριστεί σύντομα (αν δεν έχει μπλοκαριστεί ήδη) και δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Φαίνεται πως οι κάτοχοι ανεπίσημων ασύρματων χειριστηρίων έχουν δύο εβδομάδες μπροστά τους για να πάρουν ένα επίσημο controller. Από τη στιγμή που θα εμφανιστεί το μήνυμα λάθους 0x82d60003 όμως, το χειριστήριο σταματάει να λειτουργεί.


Η Brook Gaming που κατασκευάζει και εμπορεύεται τέτοια προϊόντα, έκανε σχετική ανάρτηση στο X και «φωτογραφίζει» ως αιτία του προβλήματος το Xbox OS update που διατέθηκε στις 16 Οκτωβρίου. Επίσημα χειριστήρια για το Xbox κατασκευάζονται (πέραν από την Microsoft) από τις εταιρείες Razer, Turtle Beach, Power-A, Thrustmaster, Victrix, PDP και HyperX.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*