Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xiaomi 13 Pro θα έρθει με τον αισθητήρα μιας ίντσας του 12S Ultra

*
Ο χρήστης του Twitter, Yogesh Brar δημοσίευσε βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά μιας από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Xiaomi, του Xiaomi 13 Pro.

Σύμφωνα με αυτά, το smartphone θα έρθει με οθόνη 6,7” E6 2K LTPO και με τον Snapdragon 8 Gen 2 της Qualcomm στο εσωτερικό του. Η πιο αξιοσημείωτη αλλαγή θα είναι στις κάμερες και συγκεκριμένα στη βασική, αφού θα έρθει με τον Sony IMX989, αισθητήρα μεγέθους μιας ίντσας και ανάλυσης 50MP, μαζί με έναν υπερευρυγώνιο και ένα τηλεφακό, επίσης στα 50MP. Η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 32MP.


Επίσης θα είναι εφοδιασμένο με το custom chip της Xiaomi, το Surge P2, το οποίο θα βοηθάει στη φόρτιση και μαζί του θα βρίσκεται ένας ISP και φυσικά το color science της Leica.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι στα 4800mAh με υποστήριξη για ταχεία φόρτιση στα 120W.

Το Xiaomi 13 Pro θα κυκλοφορήσει με το MIUI 14, βασισμένο στο Android 13, και σε εκδόσεις με 8/12GB RAM και 128/256/512GB αποθηκευτικού χώρου. Το λανσάρισμά του αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*