Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το Access controller του PlayStation 5 (video)

To Access controller του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2023. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου και η τιμή του θα είναι €89,99.

To controller μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επίπεδη επιφάνεια με προσανατολισμό 360 μοιρών ή στερεωμένο σε βάση AMPS ή τρίποδο.


Έως Access controller και ένα DualSense μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για να λειτουργήσουν σαν ένα ενιαίο εικονικό χειριστήριο, επιτρέποντας στους παίκτες να συνδυάζουν συσκευές για την άνεσή τους ή να παίζουν παιχνίδια για έναν χρήστη με άλλα άτομα που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες.

Θα περιλαμβάνει επίσης ένα toggle mode, που θα επιτρέπει στους παίκτες να κρατούν μόνιμα ένα πλήκτρο πατημένο, κάτι παρόμοιο το Caps Lock. Αυτό θα είναι χρήσιμο για παίκτες που θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κρατήσουν πατημένο ένα πλήκτρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως για την επιτάχυνση σε ένα racing game.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορέσετε να διαβάσετε στο PlayStation Blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*