Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο θα λανσαριστεί η σειρά Realme 11

*
Η σειρά Realme 11 αναμένεται να λανσαριστεί τον Μάιο, πρώτα στην Κίνα και στη συνέχεια στις υπόλοιπες χώρες. Σύμφωνα με το teaser που κυκλοφόρησε, στο πίσω μέρος των επερχόμενων smartphones θα υπάρχει κυκλικό camera island. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα, το Realme 11 Pro+ θα έρθει με ένα νέο Dimensity 7 SoC με επεξεργαστή στα 2,6 GHz.

Επίσης η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη AMOLED μεγέθους 6,7'' με ανάλυση 1080p. Η κύρια camera θα έχει ανάλυση 200MP και πολύ πιθανό να είναι εφοδιασμένη με τον ασθητήρα Samsung ISOCELL HP3 μεγέθους 1/1,4''. Η υπερευρυγώνια camera θα διαθέτει αισθητήρα 8MP, ενώ θα υπάρχει και μια βοηθητική μονάδα στα 2MP.


Ενδιαφέρον είναι το ότι το 11 Pro+ θε έρθει με μοντέλα που θα υποστηρίζουν φόρτιση στα 80W ή 100W και μπαταρία 5.000mAh. Θα είναι δυνατή η τοποθέτηση έως 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικού χώρου και το βάρος του θα είναι 183 γραμμάρια.

Realme 11 Pro+ on TENAA 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*