Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο τα αποκαλυπτήρια του Snapdragon 8 Gen 3 chipset

*
H Qualcomm επιβεβαίωσε την ημερομηνία που θα αποκαλύψει το Snapdragon 8 Gen 3 chipset, που υπόσχεται ότι θα αποτελεί ένα μεγάλο άλμα στον τομέα των επιδόσεων και της κατανάλωσης ισχύος, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Πιο συγκεκριμένα, το νέο SoC θα ανακοινωθεί την περίοδο 24- 26 Οκτωβρίου 2023.

Όπως κάθε χρόνο, η Qualcomm θα πραγματοποιήσει το Snapdragon Summit στο Maui της Χαβάης, φέτος όμως το έχει προγραμματίσει ένα μήνα νωρίτερα από το συνηθισμένο. Λέγεται ότι το νέο chip θα βασίζεται σε αρχιτεκτονική 1+5+2 και όχι 1+2+2+3, όπως τα Snapdragon 8 Gen 1 και Gen 2.


Λέγεται ότι το επερχόμενο SoC θα έχει ως βασικό πυρήνα έναν Cortex-X4, που θα συνδυάζεται με 5x Cortex-A720 και 2x Cortex-A620 αλλά και Adreno 750 GPU. Στον τομέα της CPU, η L3 cache αναβαθμίζεται από τα 8MB στα 10MB.

Φημολογείται ότι τα πρώτα smartphones που θα έρθουν με το Snapdragon 8 Gen 3 chipset είναι αυτά της σειράς Xiaomi 14 και θα ακολουθήσουν οι σειρά vivo X100, iQOO 12, Redmi K70, OnePlus 12 και Realme GT5.

Qualcomm to announce the Snapdragon 8 Gen 3 on October 24 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*