Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

vivo Black Friday 2022: Πρόλαβε Super Προσφορές για Smartphones Κορυφαίας Τεχνολογίας

*
Η vivo φέτος σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί τις απίστευτες προσφορές για την Black Friday, οι οποίες δεν θα μπορούσαν παρά να αφορούν τα κορυφαία στις κατηγορίες τους κινητά τηλέφωνα, vivo Y35 και vivo Y22S (4/64).



Ποιος άλλωστε δεν γλυκοκοιταζει το vivo Y35 τους τελευταίους μήνες, με τον εκπληκτικό σχεδιασμό του και τα σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά; Πρωταγωνιστής, η Τριπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 50MP + 2MP + 2MP που προσφέρει πολύ δυνατά αποτελέσματα για την κατηγορία τιμής του κινητού τηλεφώνου, ειδικότερα στη νυχτερινή φωτογράφιση. Η συνεργασία των καμερών με το σύστημα ΑΙ του κινητού τηλεφώνου, δίνει απίστευτο αποτέλεσμα σε κάθε πιθανή συνθήκη, ενώ κάνει και ευκολότερη από ποτέ την παραγωγή περιεχόμενου όπως time lapse videos.



Σύμμαχος, αλλά και ένα από τα πιο βασικά μέρη ενός τηλεφώνου πλεον, η οθόνη με υποστήριξη 90Hz για εξαιρετική ομαλότητα πλοήγησης στα social media, ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Θέλετε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για φωτογραφίες και βίντεο; Το vivo Y35 με τα 256GB χωρητικότητας δεν θα σας κρεμάσει ποτέ.



Όλα αυτά όμως δεν θα σήμαιναν τίποτα, αν δεν συνοδεύονταν τόσο από μεγάλη μπαταρία 5000mAh που εγγυάται μια πλήρη μέρα ακόμα και βαριάς χρήσης, αλλά και από τον φορτιστή των 18W που εξασφαλίζει πως η φόρτιση του κινητού τηλεφώνου θα γίνει ταχύτατα.

Ανακάλυψε περισσότερα για το hero product της vivo Black Friday ΕΔΩ



Η vivo όμως δεν έρχεται δυναμικά στη φετινή Black Friday μόνο με το Y35. Στην οικονομικότερη κατηγορία βρίσκουμε και το εκπληκτικό vivo Y22S (4/64) και όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, η τεχνολογία που κουβαλάει είναι ασύγκριτη. Και εδώ έχουμε Τριπλή κάμερα AI αλλά και selfie camera 8MP με τεχνολογία Bokeh και Face Beauty, που προσθέτει ζωντάνια, βάθος και φινέτσα σε κάθε selfie, φωτογραφία ή βίντεο. Δυναμικό παρόν δίνει και η μεγάλη μπαταρία με υποστήριξη ταχείας φόρτισης, αλλά στην κατηγορία του, αυτό που κάνει το Y22S (4/64) να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από την κορυφαία απόδοση. Και αυτή επιτυγχάνεται λόγω του λειτουργικού του συστήματος αλλά και του hardware με το οποίο εξοπλίζεται. Πολύ χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω του πλαϊνού αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων γίνεται μόλις σε 0.25 δευτερόλεπτα. Το ίδιο δε ισχύει και όταν γίνεται χρήση της τεχνολογίας Face Wake.



Και τι σημαίνει Black Friday για την vivo; Σημαίνει πως το vivo Y35 μπορεί να γίνει δικό σας με 199.99€ αντί για 299.99€ που ήταν η τιμή λανσαρίσματος του, ενώ το οικονομικότερο στην vivo Y22S (4/64) πλασάρεται στην mid-range κατηγορία στην εκπληκτική τιμή των 169.99€. Εσείς γιατί φέτος να μην πρωτοπορήσετε μαζί με τη vivo σε στυλ, απόδοση αλλά και σε προνομιακή τιμή; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*