Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wear OS 4: Ανακοινώθηκε με νέες εφαρμογές, cloud backups και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

*
Η Google ανακοίνωσε το Wear OS 4, τη νεότερη έκδοση λογισμικού της για smartwatches, με αρκετά καινούργια χαρακτηριστικά. Τι κι αν το Wear OS 3 δεν έχει προλάβει ακόμα να γίνει διαθέσιμο σε πολλές συσκευές, ο διάδοχός του είναι προγραμματισμένος για λανσάρισμα εντός του 2023.

Το Wear OS 4 υπόσχεται μια διευρυμένη σουίτα εφαρμογών (μαζί με Google Workspace, Gmail και Google Calendar), καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, cloud backups και μεγαλύτερη προσβασιμότητα με το mode πληκτρολόγησης μέσω φωνητικών εντολών. Επίσης, θα έχει καλύτερη ενσωμάτωση του Google Home, δίνοντας στον χρήστη ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.


Εννοείται πως θα υπάρχει και ισχυρή υποστήριξη από third-party developers, με το WhatsApp να προσφέρει μια ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση της εφαρμογής του για το Wear OS 4.

Πλέον περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά και τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν από την πρώτη μέρα διάθεσής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*