Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Windows 11: Η Microsoft προσθέτει επιτέλους μια δυνατότητα cloud που ζητούσαν οι χρήστες

*
Η Microsoft φέρνει επιτέλους στα Windows 11 μια λειτουργία που ζητούσαν εδώ και καιρό οι fans σε σχέση με το cloud. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του νέου λειτουργικού θα μπορούν να κάνουν backup και restore ρυθμίσεων και εφαρμογών μέσω του Microsoft Store. Η απόφαση για κάτι τέτοιο είχε ανακοινωθεί από την Build 2022 και η λειτουργία είναι σχετικά απλή, αφού το ηλεκτρονικό κατάστημα της Microsoft θα συγχρονίζεται με τον λογαριασμό σας και θα θυμάται πλέον ποιες εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει. Όταν λοιπόν πάτε για πρώτη φορά σε έναν νέο υπολογιστή θα μπορείτε να επαναφέρετε ένα παλαιότερο αντίγραφο, θυμίζοντας μια διαδικασία που βλέπουμε έντονα τα τελευταία χρόνια όταν αλλάζουμε κινητό τηλέφωνο. Η επαναφορά θα φέρνει από το wallpaper που χρησιμοποιούσατε, έως και τις εφαρμογές που είχατε εγκατεστημένες. Εκείνη τη στιγμή θα τις δει να περνούν στην γραμμή εργασιών και όταν κάνει click πάνω τους θα κατεβαίνουν και θα ξεκινάει η αυτόματη λήψη και εγκατάστασή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*