Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WWDC 2023: Η Apple παρουσίασε το iOS 17 τη νέα έκδοση λειτουργικού για iPhone

*
Η Apple παρουσίασε επίσημα το iOS 17, τη νέα έκδοση λογισμικού για iPhone. Η νέα γενιά του iOS θα διαθέτει νέα και ενημερωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ένα native journaling app (που θα λειτουργεί ως προσωπικό ημερολόγιο), νέο nightstand mode, βελτιωμένο auto-correct, live voicemail και κάρτες επαφών με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό.

Η εφαρμογή με τις επαφές του χρήστη αλλάζει και υποδέχεται το χαρακτηριστικό posters, που μετατρέπει τις κάρτες επαφών σε εικόνες που θυμίζουν φωτιζόμενες πινακίδες, οι οποίες θα εμφανίζονται σε full-screen κάθε φορά που ο χρήστης πραγματοποιεί μια κλήση. Σε περίπτωση που κάποιος δεν προλαβαίνει να μιλήσει στο τηλέφωνο, μπορεί να στείλει ένα ηχητικό μήνυμα, εκμεταλλευόμενος τη βελτιωμένη πληκτρολόγηση μέσω φωνητικών εντολών, ή, για πιο άμεσα, μπορεί να στείλει ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, το οποίο θα ενημερώνει για την ακριβή του τοποθεσία.


Το AirDrop δέχεται σημαντικό update που του επιτρέπει να μοιραστεί πληροφορίες (όπως το email ή τον αριθμό τηλεφώνου του εκάστοτε χρήστη), κάθε φορά που δύο iPhones έρχονται σε κοντινή απόσταση. Το ίδιο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί και μεταξύ iPhone και Apple Watch.

Το StandBy είναι ένα νέο mode που ενημερώνει για την κατάσταση της συσκευής, κάθε φορά που αυτή βρίσκεται στη φόρτιση. Επιπλέον, η Siri θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και χωρίς τη χρήση του “hey” πριν το όνομά της.

Περισσότερα για το iOS 17, όπως την ημερομηνία λανσαρίσματός του, αναμένεται να έχουμε σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*