Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

WWDC 2023: Το νέο Mac Studio της Apple έρχεται με επεξεργαστή M2 Max ή M2 Ultra

*
Η Apple αποκάλυψε τη δεύτερη γενιά Mac Studio, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης WWDC 2023. Ο νέος επαγγελματικός υπολογιστής της εταιρείας έρχεται με τον επεξεργαστή M2 ή M2 Ultra και αναμένεται να κυκλοφορήσει την εβδομάδα που ξεκινά από τις 12 Ιουνίου 2023, με τιμή από τα $1.999.

Όπως και ο προκάτοχός του, το νέο Mac Studio θυμίζει ένα Mac mini Pro, θέτοντας τον εαυτό του στην αγορά ως μια πιο εξελιγμένη εκδοχή του “πιο προσιτού” desktop της Apple. Χάρη στους επεξεργαστές νεότερης γενιάς της εταιρείας, το νεότερο μοντέλο της σειράς μπορεί να υποστηρίξει επεξεργασία videos με ανάλυσης 8K, 3D modeling και παραγωγή μουσικής.


Σύμφωνα με την ίδια την Apple, ο επεξεργαστής M2 Max είναι κατά 50% γρηγορότερος, σε σχέση με το chip του Mac Studio πρώτης γενιάς. Επιπρόσθετα, διαθέτει 12-core CPU, 38-core GPU και έως 96GB μνήμης RAM, με υποστήριξη 400GB/s bandwidth. Όσο για τον M2 Ultra, η εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι έως και τρεις φορές γρηγορότερος από τον M1 Ultra του 2022, αλλά και πως μπορεί να τρέξει έως και 6 φορές γρηγορότερα από το 27 ιντσών iMac. Το συγκεκριμένο chip διαθέτει 24-core CPU, GPU με έως και 76 cores και υποστήριξη έως 192GB μνήμης RAM, με bandwidth 800GB/s.

Επίσης, το νέο Mac Studio φέρει ένα HDMI port με υψηλότερο bandwidth, υποστηρίζοντας μέχρι και ανάλυση 8K, στα 240Hz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*