Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

xScreen: Μια νέα φορητή οθόνη κάνει το Xbox Series S φορητή κονσόλα (video)

*
Το xScreen είναι ένα νέο project που εμφανίστηκε στο Kickstarter και φιλοδοξεί να κάνει το Xbox Series S μια φορητή κονσόλα. Η οθόνη συνδέεται στην έξοδο HDMI της κονσόλας και στη σχετική θύρα USB, προσφέροντας απεικόνιση σε ένα panel IPS 11.6 ιντσών. Το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι ανάλογο με αυτό που είχαμε δει σε παρόμοια gadgets για τα PSone και GameCube και η απόδοσή του φτάνει τα 1080p στα 60fps. Το θετικό επίσης είναι πως τροφοδοτείται από την κονσόλα, οπότε και δεν χρειάζεται να ψάχνετε δεύτερη πρίζα, ενώ φέρει και ηχεία στα πλαϊνά τμήματα για καλύτερη απόδοση στα games. Σύμφωνα με τη δημιουργό του, ζυγίζει μόλις 695 γραμμάρια και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε τσάντα μεταφοράς laptop 15’’ μαζί με την κονσόλα. Η τιμή του ξεκινάει για τους πρώτους υποστηρικτές στα 159 δολάρια και θα φτάσει στα επίπεδα των 249 δολαρίων με την κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*