Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox controller με οθόνη OLED ανακοίνωσε η Asus

*
Η Asus θα κυκλοφορήσει το ROG Raikiri Pro, ένα νέο controller για κονσόλες Xbox και PC με ενσωματωμένη οθόνη OLED, μεγέθους 1,3''. Σε αυτή θα εμφανίζονται πληροφορίες για τη μπαταρία, το μικρόφωνο. Επιπλέον, μέσω της οθόνης θα είναι δυνατή η εναλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικά προφιλ χρηστών, η εμφάνιση μηνυμάτων ή animated wallpapers.

Δύο πλήκτρα στην κορυφή του Raikiri Pro θα υποστηρίζουν την εναλλαγή του προφίλ κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, με το button remapping, το joystick sensitivity, τα trigger modes και τα dead zones να μπορούν να διαμορφωθούν μέσω του Armoury Crate PC app της Asus. Ακόμα, υπάρχουν δύο προγραμματιζόμενα πλήκτρα στο πίσω μέρος, trigger locks και κυκλικό D-pad.


Είναι το πρώτο Xbox controller από τρίτη εταιρεία με τρεις διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας. Bluetooth, ένα low-latency 2.4GHz RF mode και ενσύρματη USB-C. Παρά το Xbox branding, η Asus περιγράφει το Raikiri Pro ως ένα pro PC controller και κάνει αναφορά στη σύνδεση με Xbox Series X και Xbox Series S μόνο με καλώδιο USB-C. Αυτό ίσως σημαίνει ότι οι προηγμένες λειτουργίες ίσως είναι διαθέσιμες μόνο σε PC.

Τέλος, το Raikiri Pro είναι εφοδιασμένο με ESS DAC, υποδοχή 3,5 mm για ακουστικά και πλήκτρο mute. Αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του. 

The OLED display in action. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*