Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Elite Series 2: Ακόμα περισσότερες επιλογές για customization με το Xbox Design Lab

*
Τον περασμένο Οκτώβριο, το Xbox Design Lab πρόσθεσε το Xbox Elite Series 2 Controller στον ήδη εκτεταμένο του κατάλογο και τώρα το Xbox προσφέρει επιπλέον επιλογές για customization.



Μερικές από τις νέες επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν το vivid red, το powder blue και το neon pink, ανεβάζοντας τα συνολικά διαθέσιμα χρώματα για τον κορμό του χειριστηρίου σε 16, με ακόμη περισσότερες επιλογές για τα υπόλοιπα μέρη του. Τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα τόσο για το Elite Series 2 όσο και στο κλασσικό ασύρματο χειριστήριο Xbox.



Τα χειριστήρια του Design Lab είναι ίδια με αυτά που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων, με Bluetooth και 2.4 Ghz wireless connectivity, συμβατά με PC, Xbox και φορητές συσκευές, ενώ οι λειτουργίες των πλήκτρων τους είναι δυνατόν να προσδιοριστούν εκ νέου, μέσω του Xbox Accessories app σε PC ή κονσόλα Xbox.

Design Lab Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*