Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Η Microsoft αποκάλυψε το νέο χειριστήριο Gold Shadow Special Edition (video)

*
Η Microsoft ανακοίνωσε ακόμα μια έκδοση του χειριστηρίου για κονσόλες Xbox. Το Gold Shadow Special Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, όντας ένας φόρος τιμής στη σειρά χειριστηρίων Shadow που αγαπήθηκε από τους fans του Xbox.

Gold Shadow Special Edition Controller Image


Εκτός από το μπροστινό περίβλημα του χειριστηρίου και του D-Pad, οι υπόλοιπες επιφάνειές του φέρουν τη μαύρη απόχρωση του άνθρακα. Με το Gold Shadow Special Edition, η Microsoft ξεπερνά τα 8 νέα designs χειριστηρίων για κονσόλες Xbox μέσα στο 2023.



Θυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το πανέμορφο Stellar Shift με μπλε και μωβ αποχρώσεις, ενώ τον Μάρτιο λάνσαρε το Velocity Green με έντονο πράσινο χρώμα. Τον ίδιο μήνα έκανε διαθέσιμες δύο επιπλέον εκδόσεις για το χειριστήριο Xbox Elite Series 2: την κόκκινη και την μπλε.

Gold Shadow Special Edition Controller Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*