Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χειριστήριο με οθόνη αφής για κονσόλες Xbox έκανε την εμφάνισή του σε νέα πατέντα της Microsoft

*
Η Microsoft μελετά το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός νέου χειριστηρίου για κονσόλες Xbox, το οποίο θα φέρει οθόνη αφής που θα δίνει άμεση πρόσβαση σε πληθώρα χαρακτηριστικών.

Η πατέντα λέγεται πως περιγράφει ένα χειριστήριο που θα μπορεί να αποθηκεύσει τα custom loadouts ενός παίκτη, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να τα ενεργοποιήσει ανά πάσα στιγμή, μέσω της οθόνης αφής του. Η οθόνη θα παρέχει πρόσβαση και στις ρυθμίσεις του ήχου και της εικόνας του συστήματος, σε διάφορα social media και σε ένα σύστημα καταγραφής των επιδόσεων του παίκτη σε κάθε τίτλο. Επιπλέον, αναφέρεται και η συμβατότητά του με εξωτερικές συσκευές, όπως smartphones, με τη χρήση των ανάλογων εφαρμογών/ apps.

Όπως πάντα, μια πατέντα δεν επισημοποιεί την κυκλοφορία του προϊόντος στο οποίο αναφέρεται. Το ερώτημα τώρα είναι, αν η Microsoft προχωρήσει με την συγκεκριμένη - πολύ ενδιαφέρουσα - ιδέα, ή αν θα την απορρίψει.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*