Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό έρευνα η Apple για τη διακοπή υποστήριξης των web apps σε iPhones στην Ε.Ε.

*
Η Apple ίσως βρεθεί πολύ σύντομα ξανά στο δόκανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λόγω του ότι διέκοψε την υποστήριξη των web apps σε συσκευές iPhone στις χώρες του μπλοκ. Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη στείλει αιτήματα στην Apple και στους δημιουργούς εφαρμογών για περισσότερες πληροφορίες, που θα τη βοηθήσουν στην αξιολόγησή της.

"Πράγματι, εξετάζουμε το ποσοστό συμμόρφωσης όλων των μεγάλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Apple. Σε αυτό το πλαίσιο, εξετάζουμε ιδιαίτερα το θέμα των web apps και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αποστολή των αιτημάτων για πληροφορίες στην Apple και στους developers εφαρμογών, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για την αξιολόγησή μας", δήλωσε στο η The Verge Lea Zuber, εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν.


Πάντως η Apple υποστηρίζει πως η κίνηση αυτή από πλευράς της οφείλεται στον Νόμο περί Ψηφιακών Αγορών (DMA), της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*