Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έγινε γνωστή η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone Sony Xperia 1 III

*
Το νέο smartphone – ναυαρχίδα της Sony, το Xperia 1 III, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας. Η συσκευή θα διατεθεί από τις 19 Αυγούστου με τιμή $1.299,99, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει. Το νέο κινητό είναι σχεδιασμένο με έμφαση στο Alpha camera range της εταιρείας και διαθέτει ένα μεταβλητό telephoto lens, τοποθετώντας το στην κατηγορία των smartphones που απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας. Επιπλέον διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 888, 5G και οθόνη (4Κ) 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Εάν η τιμή του σας φαίνεται απαγορευτικά υψηλή θα μπορούσατε να περιμένετε το Xperia 5 III, το οποίο αναμένεται να είναι το… μικρότερο αδελφάκι της. Η Sony δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει, ούτε και την τιμή με την οποία θα διατίθεται, όμως αναμένεται να είναι αρκετά πιο φιλικό στην τσέπη σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*