Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκπληξη από τη Microsoft με την ανακοίνωση του αναδιπλούμενου Surface Duo

H Microsoft έκανε την έκπληξη και κατά τη διάρκεια του Surface event ανακοίνωσε το αναδιπλούμενο Surface Duo smartphone με λειτουργικό Android. Ο σχεδιασμός της συσκευής μοιάζει με αυτόν του Surface Neo laptop, απλά το μέγεθος της είναι μικρότερο. Το Surface Duo έχει δυο οθόνες 5,6'' η καθεμία που μπορούν να περιστραφούν κατά 360ο και όταν ξεδιπλώνετα οι χρήστες έχουν στα χέρια τους ένα tablet με οθόνη 8,3''.

Σε κάθε οθόνη μπορεί ανά πάσα στιγμή να τρέχει διαφορετικό app ενώ η εναλλακτική είναι να περιστραφεί η συσκευή σε portrait mode, επιτρέποντας στη δεύτερη οθόνη να χρησιμοποηθεί ως πληκτρολόγιο ή game controller. Επιπλέον, η έκδοση του Android που χρησιμοποιείται έχει τροποιηθεί οπτικά ώστε να μοιάζει με τα Windows 10X.


Σύμφωνα με το Wired, Surface Duo είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Snapdragon 855 και ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλα τα στοιχεία του. Το λανσάρισμά του δεν αναμένεται πριν τα τέλη του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*