Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έμφαση στην ιδιωτικότητα δίνει το νέο διαφημιστικό της Apple

*
Η Apple γνωρίζει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιωτικότητα σε έναν κόσμο γεμάτο κινητά τηλέφωνα και εκεί επικεντρώνεται το νέο της διαφημιστικό με τίτλο Privacy on iPhone – Private Side. Στο σποτάκι παρατηρούμε διάφορες γνώριμες στιγμές, γεμάτες με κλειστές πόρτες ή άβολες σιωπές όταν πλησιάζει η σερβιτόρος στο τραπέζι μας, με την Apple να καταλήγει πως, “αν η ιδιωτικότητα παίζει ρόλο στην ζωή σου, θα έπρεπε να παίζει ρόλο και στο κινητό που βρίσκεται η ζωή σου”. Η εταιρία φυσικά έχει τα δικά της προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα, μιας και πριν λίγο καιρό ένα bug επέτρεπε σε κόσμο να ακούει συνομιλίες που γινόντουσαν μέσω FaceTime. Όπως και να έχει, η ανάγκη για ένα πιο ασφαλές δίκτυο γίνεται όλο και σημαντικότερη, όσο οι ζωές μας συνδέονται συνεχώς με τον ψηφιακό κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*