Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έναντι πληρωμής η δυνατότητα αναπαραγωγής DVD στα Windows 10

Η Microsoft διέθεσε για όλους τους χρήστες των Windows 10 το σχετικό app που προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής DVD, αλλά… όχι δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή Windows DVD Player διατίθεται μέσω του Microsoft Store έναντι $14.99(!) και πέρα από τη δυνατότητα αναπαραγωγής DVD, δεν περιλαμβάνεται κανένα άλλο feature. Εννοείται ότι αυτή η πολιτική της Microsoft προκάλεσε αντιδράσεις, με τους χρήστες να εκφράζουν παράπονα για την έλλειψη χαρακτηριστικών και την υψηλή τιμή. Σημειώνεται ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν για τους χρήστες που αναβάθμισαν από Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1 με εγκατεστημένο το Windows Media Center. 



Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας, αφού κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δωρεάν εφαρμογές που εκτός από αναπαραγωγή DVD και πολυμέσων, προσφέρουν επίσης πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Υπερβολικες οι αντιδράσεις. Ολος ο κοσμος χρησιμοποιει VLC και ένα τονο αλλους τσαμπα και πληρεις players για αναπαραγωγή dvd, ΑΝ εχει πλεον dvd reader στο pc του. Απλα υποκρισια.

      Αυτό απ ότι φαινεται θα είναι το νέο media center, που ούτως η αλλως το αποκτουσε επι πληρωμης οποιος το ηθελε.

      Ψαχνουν να βρουν κρυμμενα αγκαθια με το ζορι. Να σας το πω εγω αυτό που με ξενερωσε? Το One Note δεν είναι πλεον δωρεαν, όπως στα 8. Αλλα ηδη ηταν υπερβαση που ένα τετοιο καταπληκτικο app, μερος του office ηταν τοσα χρονια τσαμπα. Ξενερωσα, αλλα δεν το θεωρω παραλογο που το ξαναβαλαν επι πληρωμης.

    • V.for.Veteran
    • Απλά, είναι το "γαμώτο" που λένε :P

      Πέρα από την πλάκα, η τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει το app είναι αρκετά υψηλή, αυτό είναι true story πάντως.

    • PORTAL
    • @alex4444 Άμα ή εφαρμογή αναπαράγει μονάχα dvd και κοστίζει 15 ευρώ πού είναι το παράλογο να τους κραζει ο κόσμος; Το VLC τζάμπα είναι, αλλά τι σχέση έχει αυτό με τη Microsoft;

    • Pirederas
    • Επειδή ξέρω την Microsoft, θα περιμένω να περάσουν μήνες πριν βάλω τα Windows 10 για να υπάρχουν reviews και reports για το κάθε τί. Ομολογώ ότι με είχαν παρασύρει με την δωρεάν προσφορά των W10, αλλά αυτό το επί πληρωμή DVD player app με ξενέρωσε. Σίγουρα υπάρχουν εναλλακτικές δωρεάν εφαρμογές, αλλά ελπίζω η MS να μην το κάνει walled garden και να μας επιβάλλει περιορισμούς στο τί προγράμματα εγκαθιστούμε.

    • alex4444
    • Παιδια σοβαρα τωρα δεν περιμενα οτι θα γινοταν θεμα η αναπαραγωγη dvd. Υπαρχει ουτως η αλλως ο windows media player που δε νομιζω να εχει θεμα στην αναπαραγωγη οποιουδηποτε πολυμέσου για οσους δεν ξερουν το vlc(λεμε τωρα).

      Ειναι προφανές πως το επι πληρωμη app θα δινει πιο multimedia διαστασεις, περα απο την απλη αναπαραγωγη dvd, οπως το media center, το power dvd και τοσα αλλα ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ προγραμματα.

      Τι ειχαμε, τι χασαμε? Τιποτα. Απλα κουβεντα να γινεται. Πολλη καχυποψια για το τιποτα.

      @Tanno δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα νομιζω σε επιπεδο windows store apps κι οχι exe προγραμματος, δεν υπαρχει πειρατεια. Σιγουρα θα υπαρχουν αλλες εφαρμογες ομως που θα κανουν την ιδια δουλεια τσαμπα.

*