Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα GDC 2021: To PS5 η κονσόλα που προτιμούν οι περισσότεροι developers

*
Το PS5 της Sony είναι η πιο αγαπημένη πλατφόρμα των developers, σύμφωνα με έρευνα που έγινε από τη GDC 2021. Τα ερωτήματα της έρευνας ήταν πολλά και ενδιαφέροντα και μπορούμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Συμμετείχαν 3000 developers από όλο τον κόσμο και το PC αναδείχτηκε η πιο δημοφιλής πλατφόρμα με το 58% των ψήφων. Στη δεύτερη θέση ήρθε το PS5 με 44% και στην τρίτη θέση το Nintendo Switch με 38%, ενώ το Xbox Series X/S έπιασε το 30% (υπήρχε δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στην ψηφοφορία). Ακριβώς μετά ακολούθησαν τα VR headsets με 27%, ενώ στη συνέχεια είχαμε τα iOS με 27%, Android με 27%, AR headsets με 15%, Xbox One (Xbox One X) με 13%, Web Browsers με 12%, Mac με 12%, PS4 (PS4 Pro) με 12%, Tabletop με 11%, Project xCloud με 8%, Linux με 6%, Google Stadia με 6% και PlayStation Now με 4%. Μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα της έρευνας εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*